ПОЧИНА БРАТЪТ НА MICHAEL JACKSON

Музикантът Tito Jackson e починал на 70 годишна възраст.

Членът-основател на Jackson 5 и по-големият брат на Michael JacksonTito е почина в неделя от предполагаем инфаркт, докато шофирал от  Ню Мексико до Оклахома  – каза приятел на семейството и бивш мениджър на семейство JacksonSteve Manning.

Tito бе сниман за последен път на 9 септември в Мюнхен,  Германия, шест дни преди смъртта си – преди изпълнение на текущия състав на The Jacksons, включващ също братята Jackie и Marlon Jackson, съобщава DailyMail.

Последната му публикация в Instagram го показа как посещава мемориала на MJ в града с надпис: „Преди нашето шоу в Мюнхен, братята ми Джаки, Марлон и аз посетихме красивия мемориал, посветен на нашия любим брат Майкъл Джексън. „Ние сме дълбоко благодарни за това специално място, което почита не само неговата памет, но и нашето споделено наследство. Благодаря ви, че поддържате духа му жив“.

Синовете на Tito споделиха трогателни снимки и емоционална почит към своя баща, като написаха: „С натежали сърца съобщаваме, че нашият любим баща, членът на Залата на славата на рокендрола Tito Jackson вече не е с нас. Ние сме шокирани, натъжени и с разбито сърце. Баща ни беше невероятен човек, който се интересуваше от всички и тяхното благополучие“, цитират от DailyMail.

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours