САШКА ВАСЕВА: ВИДЯХ МНОГО ИСТИНИ ОКОЛО СЕБЕ СИ

Сашка Васева за „Пирин фолк“, тежките моменти и смирението.

„Видях много истини около себе си. Видях кои са истинските ми приятели. Ситото беше много тясно. Останаха 1-2-ма. За съжаление имаше много фалшиви герои около мен“ сподели Сашка Васева след преломните моменти, които животът й постави пред нея.

снимка: Facebook Сашка Васева

Легендата на поп фолка Саша Васева даде обшипно интервю за „Телеграф“ в което разказва за трудните моменти, своите деца и музиката. „Имах честта да имам изпитание. Изпитанието е дар. Когато имаме такова трудно нещо в живота си, трябва да благодарим. Тогава ни докосва божественото съзнание. И той иска да види доколко сме силни. Разбрах, че имам потенциал не само да забавлявам, но имам и силата. Надявам се, че съм дала кураж на много хора, които се борят с различни заболявания, да побеждават“.

снимка: Facebook Сашка Васева

На въпрос кога е намерила смирението Васева си спомни и за участието й в VIPDance през 2009 г. когато застана остро срещу Нешка Робева. „Едва сега. Въпреки че съпругът ми казва, че все още не съм се смирила. Но в себе си намирам огромно смирение от това, което вътрешно бях – експлозия. Нямаше как някакъв емоционален коментар да мине през мен и да не изригна. Трябва човек да умее да контролира емоцията, защото без контрол може да се нарани. Имам едно огромно извинение. Искам отдавна да го поднеса към Нешка Робева. Мисля, че тогава не бях права, че й написах саркастично стихотворение. Тя заслужава само почит“. – споделя поп фолк звездата.

снимка: Пирин фолк

Цялата публика стана на крака. Усетиха, че пея с много сърце. Публиката на Сандански е знак божествен, защото на тази сцена за първи път станах звезда. Появих се и публиката каза: „Това е песента, която обичаме – „Не мога да те забравя, Георги“. И оттам тръгна като вулкан, като водопад кариерата ми. Може би вече няма нужда да се явявам, защото взех максимален брой награди. И наградата „Свети Врач“ на кметството на Сандански за това, че съм от създателите на македонската песен на „Пирин Фолк“ и символ на фестивала с „Добре дошли в Сандански, приятели“ – пея тяхната песен.„…. „Миналата година на сцената на Сандански се появих в дует с Юлиян Асенов. Много хубава песен, божествено откровение – „Боже мили“. Той я написа. Имах късмета от първия ред да ме слуша самият президент. Изненадващо се появи на фестивала с огромна охрана“. – споделя Васева за последното й участие на фестивала „Пирин фолк“ през 2023г.

снимка: Facebook Сашка Васева

Сашка Васева сподели пост в социалните мрежи по повод „Пирин фолк“, желанията и въпросите на феновете към нея за участие и през тази година:

Цялото интервю на Сашка Васева пред „Телеграф“ и репортера Кирил Каймашки може да прочетете ТУК.

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours