СКАНДАЛ ЗА ПЕСЕНТА „РАЗБИТИ МЕЧТИ“

Скандал за песента „Разбити мечти“ на Дебора и Лидия.

Галин отрече слуховете, че Дебора е плащала за видеото към „Разбити мечти“ съвместно с Лидия. Адвокатите на обвиняемия казаха пред журналисти, че  клипът й  не е бил изцяло безплатен, а в разпитът на майката й има противоречие за какво са използвани пари, които са постъпили по сметка.

 „Оказа се, че въпросният музикален клип е платен, а не така както беше изтъкнато пред обществото, че това един вид е жест от въпросния певец към нея, за това което е преживяла. Напротив, бил е платен, поне такава информация получихме“ заявява адвоката на Георги.

На въпрос зададен от феновете на изпълнителя в Instagram той отговори:

„Това е много голям абсурд. Или нещо са изопачили на жената думите, или тя нещо не се е изказала както трябва. Няма защо да ни дава на нас 20 хиляди, защото музиката я направих аз – без пари. Аранжимента го направи Ники Томов – без пари, фризьори,гримьори,стилисти, режисьори всичко беше без пари. От Credisimo се свързаха с нас, като пожелаха, за да може проектът да е още по-голям и по-красив, те също да се включат. Изявиха желание да дадат 20 хиляди лева. Ние ги използвахме за декори и в крайна сметка декорът стана още по-як. Ние не сме ги взели тези пари за нас. Тези пари са отишли за декори,” заяви фолк певеца Галин.

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours