ЛЕГЕНДАТА НА ПОПФОЛКА ИНА СЕ ЗАВЪРНА С НОВА ПЕСЕН / ВИДЕО

След дълго отсъствие от музикалната сцена, любимата на поколения българи попфолк певица Ина е готова да завладее сърцата ни отново.

Ако сте фен на българския попфолк, ако обичате качествената музика и ако искате да се насладите на гласа на една истинска легенда, тогава задължително трябва да чуете новата песен на Ина. Това е песен, която ще ви накара да танцувате, да пеете и да се усмихнете.

С новата си песен „Гърмиш“, Ина доказва, че талантът й е вечен и че гласът й си остава един от най-разпознаваемите в българския попфолк.

Ина не просто се завръща, а отбелязва началото на нова глава в своята блестяща кариера. Текстът е написан от Герго Милов. Аранжимента е на Пламен Велинов, който е създал една наистина завладяваща мелодия, която сигурно ще се хареса на всички почитатели на попфолка. Саксофон – Личо Епик Сакс. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов-Люси, оператор – Христо Спиридонов.

Завръщането на Ина е събитие, което всички фенове на българската музика очакваха с нетърпение. Певицата не е просто изпълнителка, а икона, която е оставила трайна следа в историята на попфолка. С хитове като „Зелено“, „Върти, сучи“ и много други, тя се превърна в един от символите на този жанр.

С завръщането си Ина обещава да ни зарадва с още много нови песни и проекти. Тя споделя, че има големи планове за бъдещето и че ще продължи да създава музика, която да докосва сърцата на хората.

Ина е доказателство, че истинският талант никога не остарява. С новата си песен тя ни напомня защо я обичаме толкова много и ни кара да очакваме с нетърпение всичко, което ще ни предложи в бъдеще.

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours