ДИОНА ОТНОВО ПРИКОВА ВНИМАНИЕТО КЪМ СЕБЕ СИ СЪС СКАНДАЛ

Поп фолк певицата Диона отново привлече вниманието към себе си, като рекламира прахообразна енергийна субстанция.

Поп фолк певицата Диона пусна скандално клипче на което рекламира прахообразна енергийна субстанция и реакцийте на хората не закъсняха, както и тези на КЗП. Потребители в мрежата изразиха възмущение и поискаха постът, който популяризира продукта, да бъде докладван и свален. Някои от тях настояха, че по казуса трябва да бъде сезирана прокуратурата.

Screenshot: Instagram diona_alpha

След като поста предизвика редица негативни коментари и мрежата буквално закипя на по-късен етап Диона изтри поста си в Instagram, а фирмата, разпространяваща енергийния прах, закри страницата си в социалната мрежа. Стана ясно и че КЗП е санкционирала фирмата, разпространяваща енергийния прах. Причина за санкцията е, че липсва информация на сайта на търговеца за адреса и форма за отказ от поръчката. Междувременно от КЗП са изпратили сигнал още преди месец до Министерството на здравеопазването относно състава на продукта. Засега отговор от здравните власти не е получен. Сигнали от потребителите пък са изпратени още преди месец до институциите.

На въпрос какво означават последните ѝ думи „доверете се на опита” и дали прави паралел с наркотиците и задържането ѝ, тя каза: „Защо с наркотици?! Глупости! Аз съм си взела поука от наркотиците, даже не употребявам. Не бих подстрекавала хората да вземат наркотици. Казала съм го така, защото и други колеги, които рекламират, го казват”, обяснява Диона пред NOVA.

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours