АНЕЛИЯ ЗА ДЪЩЕРЯ СИ И РАЗВОДА

Динамични се отказаха последните песени за Анелия, не само в професионален, но и в личен план, където тя претърпя сериозни обрати и промени.

„Всичко е в баланса, но ако трябва да бъда откровена през силните месеци – юли, август и декември, работя много активно и не правя компромиси. Иначе, още в самото начало на сезона си направих по-дълга почивка на нашето Черноморие. Когато тук е студено, обичам да ходя на красиви островчета, където да е приятно и топло и като че ли това ме разтоварва най-добре, защото начинът ми на живот е много динамичен. Харесват ми също Италия и Франция. Ние певците пътуваме и пеем по целия свят, но за съжаление рядко ни остава време да разглеждаме и да се потопим в атмосферата“, споделя изпълнителката пред „Труд“.

Анелия е готова вече и с два нови проекта. „Вече съм заснела още една балада на гръцкия певец Мазонакис. Имам и една нова песен с Даниел Ганев“, споделя звездата отностно бъдещите й музикални проекти.
За новата й песен „Буря“Анелия споделя „Още в самото начало, като чух музиката и казах на Николай Пашев: „Това е хит! Това е моята песен!“ Той ми предложи четирипет проекта, от които избрах един, грабна ме енергията на тази песен. Много хора си мислят, че текстът отразява какво се случва в моя живот и си правят някакви изводи и драми, но не е така. Текстът е дело на Пашев и няма връзка с мен. Хората, ако мислят логично ще разберат, че не пея за моя личен живот, защото няма как в предишната ми песен да пускам главния герой при друга жена, а в тази да го убивам, ако отиде при друга – би било шизофренично! (смее се).

Песен, която е създадена по истинска случка от живота на Анелия, е дуетът й с Миро„Завинаги“. А Анелия признава за нея: „Тази песен я създадохме, когато се разделих с бащата на детето ми (Коко Динев, б.а.) и стана емблематична. В нея си излях душата! Същото мога да кажа и за „Продължавам“. Макар и отдавна да са разведени, с Коко Динев са останали приятели. За бащата на детето си звездата е категорична: „Хубаво е да имаш такъв човек в живота си, все пак от връзката ни се появи прекрасната ни дъщеря Ивон и днес сме в много добри отношения – животът продължава!“
За развода си с Коко Динев тя казва: „Това беше много тежък момент, в който трябва да вземеш решение животът ти да продължи напред, което беше трудно, защото това беше първата ми любов! Когато имате дете, това прави раздялата много по-тежка, защото иначе всичко бързо минава и заминава, но вече гледам по-философски на нещата в живота и ги приемам като уроци“.

За дъщеря си Ивон, която вече е достатъчно голяма Анелия казва: „Толкова ни е приятно двете да седнем, да си говорим и да вечеряме заедно, макар че тя напоследък гледа повече с приятелки да забегне. С годините все повече се разбираме и се напасваме“. Изпълнителката на „Буря“ казва, че с дъщеря й нямат нищо общо като характер: „Ивон е много състрадателна и добричка – цял бащичко! Повече прилича на него и наистина е много добра. Аз съм по-открита и дисциплинирана, докато тя е по-гъвкава, прикрита и недопускаща.“

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours