СИН НА МАДОНА ЧЕСТО ОСТАВАЛ БЕЗ ПАРИ

В предаване на живо в Instagram наскоро той описа какво представлява животът му извън семейното гнездо.

Осиновеният син на Мадона – Дейвид Банда, казва, че понякога не разполага с достатъчно пари за храна. Думите на младия мъж са цитирани от изданието „The Sun“.
Неотдавна Дейвид се премести да живее в квартал „Бронкс„, където се среща с модела Мария Атуеста и изкарва пари с уроци по китара. Въпреки финансовите трудности, Дейвид заявява, че новият му начин на живот му харесва.  „Девет вечерта съм гладен, но установя, че нямам достатъчно пари за храна, но нямаме и достатъчно ядене в къщата и събираме остатъци“. „Забавно е да си млад“, допълни той, цитиран от People.
Много интернет потребители показаха подкрепа към Дейвид и неговата звездна майка, която според тях учи децата на независимост. Други обаче смятат, че Мадона е можела да помогне на сина си, а някои дори осъдиха Дейвид, че се оплаква, защото той е имал късмета да има добър старт в живота. Той също потвърди в социалните медии, че Мадона има нов мъж: „Честно казано, тя не е сама. Тя излиза с някого. Тя винаги прави това, което иска“.
В мрежата се появи информация, че новият ѝ любовник може да бъде футболистът Аким Морис.

снимка: Instagram Madona

Банда е едно от шестте деца на Мадона. Той е и първото ѝ от общо четири, осиновени от Малави. Поп иконата осинови Дейвид при хуманитарно пътуване с бившия си съпруг Гай Ричи през 2006 г.

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours