ГЕОРГИ ХРИСТОВ: ИМАМ ЧОВЕК ДО МЕН, КОЙТО МЕ ПРАВИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВ

Поп-звездата Георги Христов, който не дава интервюта, още по-малко пък коментира личния си свят, даде интервю пред списание Biograph, в което сподели, че е че е влюбен пишат от Plovdiv24.bg.

Той обаче крие своята любов далеч от любопитните очи, защото личният му живот не интересува никого, както и се дразни на въпроси дали съжалява, че не е създал деца на 60 години, защото има прекрасно семейство. 

„Нито съм сирак, нито съм подхвърлено дете. Имам чудесно семейство, имам прекрасни племенник и племенница“, споделя изпълнителят. Най-тежкият момент в живота му е загубата на майка му, която си отиде от този свят от рак преди седем години. 

Денят му започва с чаша кафе и упражнения за тонус, с уреди и скачане на въже. Признава, че преди е имал проблеми с килограмите. В къщата му има и сауна, в която прекарва по половин час на ден. Там освен, че чисти токсините и се зарежда с енергия за деня, обича да чете, да пише текстове и да ги разучава. Харесва кънтежа на будоара си и там често изпълнява новите си песни за първи път – съобщават още от Plovdiv24.bg.

Разкрива, че няма никакви корекции на лицето си, защото много го е страх.

Не прави и нищо специално за гласа си преди концерт. Точно обратното пие алкохол с много лед, както и леденостудена сода, от хладилника. Затова смята, че има най-дресираният глас у нас. 

Най-близките му приятели сред колегите е Нели Рангелова, която нарича „сестра ми“, особено след като и двамата загубиха майките си по едно и също време. Има обаче и колеги, които той презира. 

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ

ОЩЕ АКТУАЛНО

+ There are no comments

Add yours